vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder citroen

Gevonden 16 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen met blauwe brie en gebakken kool met[...]

Ingrediënten Porties : 4 25 g verse gemberwortel, geschild en geraspt 1 handappel, geschild, geboord en geraspt 4 dikke stukken kalkoenfilet, ca. 160 g[...]

Bron: allrecipes.nl
ras el-hanout balletjes

voor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]

Bron: smulweb.nl

Indonesische gehaktballetjes met kokos

voor 40 personen 500 gram rundergehakt - 1 ui (heel fijn gesnipperd) - 3 teentjes knoflook - 40 gram gemalen kokos (Let op: deel in het gehakt, deel[...]

Bron: smulweb.nl
Kip selderij salade

M'n koffers staan gepakt. Vandaag ga ik voor een week op vakantie naar de Ardennen. (Zonder man en kids) Een week lang ga ik Joodse feesten vieren o.a. ;[...]

Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl
Gerookte eendenborst met vijgen & flatbread

Flatbread:140 gr volkorenbloem & 140 ml Griekse yoghurt. 11/2 theelepel bakpoeder, snufje zout. Eventuele verse kruiden naar keuze. Goed mengen, inpakken[...]

Bron: vrijgevig.blogspot.nl
Indiase gehaktballetjes

Ingrediënten 30 g boter 2 uien (gesnipperd) 1 teen knoflook (geperst) 3 tl gemalen komijn 1 el kerriepoeder 400 g rundergehakt 2 blikken tomatenblokjes[...]

Bron: ah.nl
Zoetzure gehaktballetjes met rijst

Ingrediënten 300 g witte rijst 400 g half-om-half gehakt 2 tl kerriepoeder 1 zak Italiaanse wokgroenten (750 g, diepvries) 1 blikje ananasstukjes op sap[...]

Bron: ah.nl
Karbonade en herfstsalade met peer

Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 x 2 ribkarbonades 250 g champignons (in plakjes) 1 duopak panklare krieltjes (700 g) 1 zak slamelange (200 g) 2[...]

Bron: ah.nl
Restauranttip: Burger's Patio in de Jordaan[...]

Goedenavond! Of eigenlijk; goedenacht allemaal :) Vanavond heb ik onwijs lekker gegeten bij Burger's Patio in de Jordaan. Een van mijn beste vriendinnetjes is[...]

Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl
Kip Cocktail met Mandarijn en Walnoot

Kip Cocktail met Mandarijntjes en Walnoot Deze klassieker mag zeker niet ontbreken.... Heerlijke kipcocktail (of garnalencocktail) met walnoten en[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Hertenbiefstuk met rode kool en bosbessen

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 dikke hertenbiefstukken, elk ca. 125 g 500 g rode kool, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne ringen[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip-Avocado-Walnootsalade met cranberrydressing

Ingrediënten Porties : 2 2 gerookte kipfilets 2 avocado's 150 gram walnoten 2 bosuitjes 300 gram sla, gemengd met bijv. frisee 4 eetl cranberrycompote 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kipfilet op slablaadjes/ miang kai

voor 5 personen 400 gr kipfilet( bij voorkeur biologische) 3+3 el vissaus (nam pla) 2+ el limoensap 2 el rietsuiker 3+1 el geraspte verse gemberwortel 2+1[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met gepureerde druiven

voor 6 personen 1 1/4 kg witte druiven zonder pit 2 eetlepels walnootolie 6 kipfilets 3 dl kippenbouillon (van tablet) 125 gr ongezouten roomboter > zout[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet op slablaadjes/ miang kai

voor 5 personen 400 gr kipfilet( bij voorkeur biologische) 3+3 el vissaus (nam pla) 2+ el limoensap 2 el rietsuiker 3+1 el geraspte verse gemberwortel 2+1[...]

Bron: smulweb.nl
Hete gehaktballetjes met perzik, lekker!

voor 4 personen DE GEHAKTBALLETJES: 1 pond half-om gehakt 1 ui (fijngesneden) 2 el pindakaas 2 el ketjap manis 2 el sambal oelek 2 eieren 2 beschuiten[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy