Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
voor 3 personen 1 hele kip of 2 tot 4 bouten Olijfolie (ik neem zelfgemarineerde met citroen) 2 tenen knoflook, in stukjes 1 grotere ui, in blokjes 1 gele of[...]
Bron: smulweb.nlMariska - Afgelopen weekend, zondagmorgen 8 uur... Jurre en ik hadden besloten dat we zelf kip tandoori met mangochutney gingen maken. De marinade voor dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEr lag nog een prachtige rosbief van de Baambrugse koe in de vriezer. Tussen al het kerstreceptengeweld zag ik dit recept in de Hallo Jumbo. De spruitjes komen[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSimpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 blikjes tomaten (in stukjes) 1-2 citroenen 3-4 uien, versneden 1 tl komein 1/2 tl Karwij zaad (Komein kan ook) 150-200 gr, olijven (bij[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 (van 1.3 kilo) hele kip, huid verwijderd 1 citroen, doormidden gesneden 6 tenen gepelde knoflook, of meer naar smaak (apart te[...]
Bron: allrecipes.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiets lekkerder als met de herfst en zeker in de winter, je huis te vullen met de geur van een ovenheerlijke stoof! Echt.... ik houd het er zo van, als het[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlThe day after the day after. Ik moet zeggen dat de kalkoen me nog niet tegenstaat, het is meer de citroen marinade die mijn neus steeds minder tolereert. Dus[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl