Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Lange dagen, van begin tot eind volgepland. Ontbijt maken voor de gasten, diner voorbereiden, kamers en badkamers poetsen, wassen, strijken enzovoort. Ook de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 gr lamsbout zonder bot in 4 lapjes * naar smaak zout en peper * 1 dl olijfolie + 2 eetl extra * 55 gr boter * 2 grote uien in halve[...]
Bron: smulweb.nlIk kocht deze week Feeling, vooral voor de extra Feeling Gold editie die er bij zat. Een extra editie volledig gewijd aan Pascale Naessens. Een madam die ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beLangzamerhand begint de lente zich aan te kondigen, 's morgens fluiten en kwetteren de vogels al heel luid en de temperaturen bereiken voorjaarswaarden. Voor[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 1 stengel sereh (citroengras) 1 blikje kokosmelk (400 ml) 2 eetlepels suiker 3 eetlepels Thaise vissaus 3 cm verse gemberwortel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 sap van 2 citroenen 2 ontvelde kalkoenborst filets, in tweeën gesneden 4 sprieten gehakte bieslook voor de garnering 1 (4 cm)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 envelopje saffraan 2 el citroensap 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 3 teentjes knoflook (geperst) 1 chilipepertje (verkruimeld) 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos bospeen 1 potje stemgember (450 g) 4 kipfilets 30 g boter 1 zak krieltjes (450 g) 1 zakje jus naturel (29 g) 1 eetlepel citroensap 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 800 gr kipfilets, in blokjes 1 el citroensap 1 el chilipoeder zout naar smaak Voor de marinade 200 gr yoghurt zout naar smaak 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de marinade 225 gr yoghurt 1 el citroensap 2 tl gemalen komijnpoeder 1 tl kaneelpoeder 2 tl cayennepeper 2 tl versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten zout, peper 80 gr. boter 1 eetl. kerrie 2 uien 1,5 dl. yoghurt 1 blikje tomatenpuree 1 eetl.bruine basterdsuiker 1 eetl. soja 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen HETE KIP 500 gr. Maiskipfilet 3 grote uien fijngesnipperd 1 eetl.sambal badjak (eventueel iets minder) theelepel verse gember (geraspt) 1[...]
Bron: smulweb.nl