vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bloem chorizo

Gevonden 20 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen met zoete aardappelen en couscous

Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Karbonade met Mexicaanse pipiansaus uit Brooklyn

Pipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Gekonfijte Varkensribbetjes van het Iberico[...]

Voor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Traditionele gehaktballetjes uit Noord-Catalonië, de Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. Boles de picolat is Catalaans voor balletjes van gehakt die[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Biefstuk Long Island

Een traditioneel Amerikaans recept. Alleen gebruiken ze daar vast veel grotere steaks   Ingrediënten:voor 4 personen 4 biefstukken van ca. 100[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip eten zonder ziek te worden en hoe je[...]

Kip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Surinaamse gehaktballen

Nog een recept uit 'De Surinaamse Keuken' uitgegeven in 1981. Ingrediënten: 500 gr gehakt 1 ui 1 teentje knoflook zout, peper, aroma 1 tl paprikapoeder 1 tl[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde kip met granaatappelglazuur en[...]

Melissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Karbonade met Mexicaanse pipiansaus uit Brooklyn

Pipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Varkensfiletlapjes met rozijnen en olijven

Bocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gegrilde kip met granaatappelglazuur en[...]

Melissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Marokkaanse gehaktballetjes met ei en tomaat

Uit het boek Melk & Dadels van Rose stories & Nadia Zerouali (van 24Kitchen) komt dit recept voor zeer smakelijke doordeweekse gehaktballetjes. Het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Chinees varkensvlees met paprika en chilipeper

Ingrediënten: 300 gr mager varkensvlees in stukjes van 2,5 cm 1 groene paprika, schoongemaakt, in stukjes 1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes 4 bosuitjes,[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Libanese gehaktballetjes met zoete aardappel in[...]

Ingrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Biefstuk met paprika uit Peru, de lomo saltado

Lomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip uit Peru met aji verde

Ik heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Spareribs met honing-mosterdsaus uit[...]

Deze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy