Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
2 kilo lamsbout met been ansjovis (gehalveerd) grote knoflookteentjes in vieren in lengte verdeeld sprietjes verse rozemarijn zout peper margarine en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ? 4 ongepaneerde Kalfsschnitzels van ongeveer 1/2 cm dik ? 4 eetlepels bloem ? 8 eetlepels paneermeel ? 1 eetlepel fijngehakte salie ? 1 ei ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 110 gr zwarte olijven zonder pit 2 gedroogde tomaten in olie (potje a 280 gram) 2 tl kappertjes 6 ansjovisfilets 4 eetlepels olijfolie 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75gr zwarte olijven, 3 teentjes knoflook, sap van kwart citroen, olijfolie, peper en zout en een biologische kip (origineel is met 4x ansjovis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets zout en vers gemalen peper paprikapoeder 3eetl.olijfolie 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 gr.zwarte olijven zonder pit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen - 250 gram rundergehakt of rundertartaar - borrelglaasje whisky - scheutje olijfolie - 2 eieren - bladerdeeg - worchestersauce - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 biefstuk tartaartjes 1 ui 4 eieren peterselie desgewenst 8 ansjovisfilets Bereidingswijze Snipper de ui. Maak de biefstukjes aan met ui,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde kalfsschnitzels 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel 1 eetlepel fijngehakte salie 1 ei 1 el melk zout peper 50 g boter 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren 4 ongepaneerde kalfsschnitzels van circa 150 gram zout en peper bloem paneermeel 1 citroen 1 blikje ansjovis circa 75 gram boter 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfsschintzels van 100g elk zout peper bloem 1 ei, losgeklopt 75 g boter witte broodkruim of paneermeel 2+1/2 e citroensap 4 ansjovis[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Plm. 1200 gr. entrecôte aan één stuk of ander stuk mooi rundvlees met een beetje vet er aan - 100 gram wortel - 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren 4 ongpaneerde kalfsschnitzels van circa 150 gram. zout en peper bloem paneermeel 1 citroen 1 blikje ansjovis circa. 75 gram boter 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 900 gram varkensfiletrollade (liefst niet gepekeld) 5 el olijfolie 3 el pijnboompitten 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 4 tenen knoflook 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kalkoen van 3 à 4 kg 50 gr boter 200 ml groentebouillon grof zeezout - versgemalen peper voor de vulling: de lever van de kalkoen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets zout en versgemalen peper paprikapoeder 3 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 g[...]
Bron: smulweb.nlKleine kipfilets, open gesneden tot een platte dubbel grote lapje die nog dunner en groter gemaakt kunt worden door het verder met een koksmes platter te[...]
Bron: smulweb.nl*1 kilo rundvlees van de dikke rib, in blokjes *zout en peper *4 eetlepels olijfolie *1 ? deciliter rode wijn *2 uien, fijngesneden *? struik bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 stuks kalkoen osso bucco, 4 eetlepels olijfolie, 4 eetlepels ansjovispasta (tube), 500 G tomaten, 3 teentjes look, 4 koffieliepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 75 gr zongedroogde tomaten in olie 2 lente-uitjes 1 teentje knoflook 75 gr zwarte olijven zonder pit 3 ansjovisfilets 1/2 eetlepel kappertjes[...]
Bron: smulweb.nl