Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 lamskarbonades, circa 400 g in totaal, zonder vet 1 ui, fijngesneden 2 tl fijngesneden verse gember 2 tl komijnzaden 225 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12-16 verse lamskoteletten 7-8 el olijfolie Vers sap van ½ citroen 8 teentjes knoflook (fijn) 4 el vers gehakte tijm 4 el vers gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlWat maak je voor een avondje Thais koken met je kookclub? Ik kook maandelijks met een groepje mensen samen een diner rondom een thema. Ieder zorgt voor een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 4 grote courgettes, ong. 230 gr per stuk 150 gr langkorrelige rijst 2 stevige tomaten, in blokjes (zonder zaadlijsten) 1 ei,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 600 gr lamsstoofvlees 1 grote rode ui, fijngesneden 1 kg verse sperziebonen, gewassen en schoongemaakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 el olijfolie; 1 kg doorregen runderlappen (in grote blokken en bestrooid met peper&zout); 2 grote uien (heel fijn gehakt); 2 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g mager rundvlees, bijvoorbeeld van de lende 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 tl fijne suiker 2 tl sojasaus 1½ el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nl