vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder olijfolie

Gevonden 78 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Roergebakken lamsvlees met mandarijnen

Ingrediënten Porties : 4 1½ eetl. zoutarme sojasaus 1 theel. gemalen koriander (ketoembar) 2 theel. geraspte schil van een mandarijn ½ theel. suiker[...]

Bron: allrecipes.nl

Grove gehaktballen

Ingrediënten Opbrengst : 4 grote gehaktballen 400 gr rundergehakt 40 gr geraspte wortel 3/4 witte ui (in kleine blokjes) 5 gr verkruimelde cornflakes 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip korma met sperziebonen

Ingrediënten Porties : 4 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel cayennepeper 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel kaneel 1 theelepel kurkuma 1/2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip Saagwala

Ingrediënten Porties : 2 2 theelepels plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 225 gram kipfilet, in blokjes 1 theelepel tomatenpuree 1 kaneelstokje 2,5 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Knapperige kip met kaas en paprika

Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1/2 zachte mozzarella bal (uitgelekt) 1 groot stuk geroosterde rode paprika (uit pot is prima) 1 ei geklopt[...]

Bron: allrecipes.nl
Cevapcici (uitgesproken Chee-wap-chish)

Ingrediënten Porties : 2 100 gr rundergehakt 100 gr varkensgehakt 100 gr lamsgehakt 1 middelgrote ui snufje zout en peper 2 theelepels paprikapoeder 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Libanese kofta

Ingrediënten Porties : 6 675 gr mager rundergehakt 1 middelgrote ui, heel fijn gehakt 30 gr fijngehakte verse peterselie 1/4 theelepel cayennepeper 1/4[...]

Bron: allrecipes.nl
Heerlijke kip van de barbecue

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets zout en peper 3 eetlepels olie 3 eetlepels worcestersaus 3 eetlepels tomatenpuree 1 lenteui, fijngehakt 3 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoen curry

Ingrediënten Porties : 1 1 eetlepel koolzaadolie 1/8 theelepel Chinees vijfkruidenpoeder 1/8 theelepel knoflookpoeder 1/8 theelepel gemberpoeder 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Cevapcici

Ingrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Biefstuk met champignonsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 biefstukken 1 ui - in stukjes 1 knoflook - in plakjes gesneden 1 bakje champignons - in plakjes gesneden zout, peper,[...]

Bron: allrecipes.nl
Geschroeide eendenborst met honing, ketjap en[...]

Ingrediënten Porties : 2 2 eendenborstfilets 1 snufje zout 1 snufje cayennepeper 1 mespuntje versgemalen zwarte peper 125 ml kippenbouillon 2 el honing 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Kipfilet met mango in een pittige roomsaus

voor 4 personen 2 uien - 1 teentje knoflook - 1 rode Spaanse peper - 1 rijpe mango - 400 gram kipfilet - 1 eetlepel olie - 2 theepels kerriepoeder - 1/4 liter[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenslapjes met appel

Ingrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensvlees in tomaat-bouillonsaus

400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Rundvleescurry

voor 4 personen 3 sjalotjes, fijngesneden, 2 tl geraspte gemberwortel, 3 teentjes knoflook geperst, 2 el kerriepoeder (of garam masala, liefst zelf[...]

Bron: smulweb.nl
Oriëntaals varkensvlees

Ingrediënten Porties : 1 1 hamlap van ca. 100 gram 1 eetlepel ketjap 1 theelepel suiker mespunt cayennepeper desgewenst mespunt gemberpoeder 1 dun[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy