chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | vistaart jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder vermicelli pistache noten knoflook

Gevonden 279 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Lamsstoofpot met pompoen

Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 lamskarbonades, circa 450 g in totaal, zonder vet 2 uien, in vieren gesneden 2 grote stengels[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoendijrollade met ajvar, feta en emmentaler

voor 4 personen 1,4 kg uitgebeende kalkoendij met vel 2 eetlepels ajvar 2 eetlepels yoghurt 100 g feta kaas, verkruimeld 2 eetlepels geraspte kaas (Emmentaler[...]

Bron: smulweb.nl
Picanha met Tijmjus, gepofte sjalotten en[...]

voor 8 personen 1 Picanha van circa 1,5 kg 16 gepelde sjalotjes 120 gram roomboter 16 gekookte (Nieuwe) aardappelen 16 verse laurierblaadjes, gehalveerd 6[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever met sherrysaus

Ingrediënten Porties : 4 400 g kalfslever, in plakjes gesneden 2 el bloem peper en zout 400 g pappardelle of andere brede pasta 1 el zonnebloemolie 15 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenskarbonade, vers van de boer!

Het leuke van (kleine) boeren campinkjes, is dat ze er vaak ook boerderijproducten verkopen, zoals bijvoorbeeld heerlijke (geiten)kaasjes, wijn en lekkere[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
kipschnitzel van MasterChef Australia

voor 2 personen 1 kipfilet 200 g geroosterd brood 50g geraspte parmezaanse kaas blaadjes van 6 takjes tijm. blaadjes van 2 takjes rozemarijn 2 el peterselie,[...]

Bron: smulweb.nl
Runderreepjes in rodeportsaus

Ingrediënten 300 g snelkookrijst 1½ zak gebroken sperziebonen (diepvries, zak a 450 g) 1 schaal runderreepjes (ca. 300 g) ½ theelepel gedroogde[...]

Bron: ah.nl
Lamsbout met groentetulp en dauphinaardappel

Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Varkensvlees

600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfsentrecote en avocadosalsa

Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel limoensap 1 rijpe avocado 2 tomaten 1 sjalot (fijngesnipperd) 2 eetlepels verse muntblaadjes (fijngesneden)[...]

Bron: ah.nl
Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

Ingrediënten 100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g[...]

Bron: ah.nl
Varkensschnitzel in kruidige marsalasaus

Ingrediënten 3 bosuitjes 4 varkensschnitzels 100 g rauwe ham (vleeswaren) 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix (20 g) 4 eetlepels olijfolie 1 zakje[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en[...]

Ingrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]

Bron: ah.nl
Varkensrollade met dadel- en uiensaus en tijm

voor 4 personen 1 varkensrollade van 700 gram (ongekruid) van bio- of scharrelvarken 1 grote ui 4 ontpitte dadels 2 kleine takjes verse tijm 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas verpakt in[...]

voor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]

Bron: smulweb.nl
Langzaam geroosterd, gekruid varkensbuik

voor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy