Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 511 recepten
voor 4 personen 500 gr. runderpoulet of in stukken gesneden sucadelappen 250 gr. uien in ringen gesneden 1,5 eetl. tarwebloem 50 gr. boter 1 rode paprika en 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 varkensfiletrollade (ca. 900 g) 1 bol knoflook ½ potje zongedroogde tomaten (a 195 ml) 1 bakje rozemarijn ((15 g), alleen de naalden)[...]
Bron: ah.nlEen verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 2 tomaten 4 el olijfolie 1 kg lamsvlees (in stukken) 2 uien (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 el kaneel 1 tl gemberpoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g basmatirijst 600 g sperziebonen 1 blik kokosmelk (400 ml) 3 bosuitjes 3 tomaten 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaal rundvleesreepjes[...]
Bron: ah.nlVorige week zag ik in een Amsterdamse winkel een specerijenmengsel voor rijst. De eigenaar van de winkel vertelde dat het een Afghaans specerijenmengsel was.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nl