Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 494 recepten
voor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes 1+1/2 t mustard flavor Chinese sojasaus of donker Chinese sojasaus (voor smaak en kleur) 1 teentje knoflook, fijn 2 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen sucade of runderlappen 4 teentjes knoflook (geperst) 3 uien (gesnipperd) 1 klein rood pepertje (fijn zonder zaad) ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500g kipfilet 1/2 zakje gebakken uitjes 3 eetlepels(el) bruine basterdsuiker 2 el azijn 2 el ketjap 2 el tomatenketchup 2 el sambal 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere rundvleesreepjes 2 theel. plantaardige olie 1 theel. fijngesneden verse gemberwortel 1 rode paprika, in reepjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kip, in stukken (of 12-16 stuks drumsticks en/of kippenvleugels) 125 ml sojasaus (geen japanse!) 125 ml witte wijnazijn 3-4 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g witte rijst 1 stukje ca. 5 cm verse gember 1 rode paprika 400 g hamlapjes Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Boemboe voor Babi Ketjap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 schaal runder (filetlapjes a la minute (ca. 300 g)) 2 eetlepels olie 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g eendenborstfilet 1 ei 2 el sojasaus (licht) 2 el droge sherry 1 el maizena 1 blikje bamboescheuten (227 g) 50 g verse gemberwortel 4[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g shoarmavlees 3 el zonnebloemolie ½ rode peper, zonder zaadjes fijngehakt 1 grote winterwortel, geschild en in dunne plakjes 100 g[...]
Bron: smulweb.nl