citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | mager recept met prei en ham che | vis met kaasfondue
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder cantharel kardemom

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Boeuf à la Bourguignon (comme il faut)

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Boeuf à la Normande

Ingrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]

Bron: allrecipes.nl

Kip met tomaten-paprikasaus (en de rest)

voor 3 personen 1 hele kip of 2 tot 4 bouten Olijfolie (ik neem zelfgemarineerde met citroen) 2 tenen knoflook, in stukjes 1 grotere ui, in blokjes 1 gele of[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf bourguignon

voor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf bourguignon

voor 4 personen 750 gram riblappen (in stukken van 2x2 cm) 2 uien (in ringen) 250 gram winterpeen (in plakjes) 3 tenen knoflook (in plakjes) 750 milliliter[...]

Bron: smulweb.nl
Ossobuco alla Romana

voor 4 personen 4 kalfsschenkels van 250 g 1 groot blik pomodori pelati ½ gl. witte wijn 200 ml kalfsbouillon 1 selderijstengel 1 winterpeen 1 grote ui[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Boeuf bourguignon

Ingrediënten 750 g rib-runderlappen 2 uien 250 g winterpeen 3 tenen knoflook 750 ml volle rode wijn 180 g ontbijtspek 70 g tomatenpuree (blikje) 2 takjes[...]

Bron: ah.nl
Jachtschotel met aardappelpuree

Ingrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 75 g boter 1 kg rundergehakt 3 uien 3 winterpeen 1 prei 1 laurierblaadje 20 g platte peterselie (bakje) 200[...]

Bron: ah.nl
Stoofvlees met sinaasappelgremolata

Ingrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 3 el olijfolie 700 g ribrunderlappen (in 4 stukken) 1 ui (in grove stukken) 2 stengels bleekselderij (in[...]

Bron: ah.nl
Provençaalse runderstoofschotel

Ingrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]

Bron: ah.nl
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en[...]

Ingrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]

Bron: ah.nl
Gepocheerde kip met paddestoelen

Ingrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]

Bron: ah.nl
Wortelgroenten Bourguignon

Van de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kip met Ketjap en Honing

Kip met Ketjap en Honing Ingredienten: 1 kip. 2 dl ketjap. 1 dl honing. 3,5 dl runderbouillon. 200 gram rijst. 2 uien. 1 prei 1 winterpeen 8 champignons 4[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy