Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJoehoe! Het is zondagavond, bijna half 12 en ik ben me toch een partij productief. Dat is nou zó typisch: heb ik het hele weekend in bed gelegen en weinig[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlWat te doen met het laatst overgeblevene van de kerstinkopen, de gerookte eendenborstfilet. Geen zin in een maaltijdsalade, geen zin in een combinatie met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWij zijn gek op hamburgers en op risotto. Onderstaand recept is een heerlijke eigengemaakte hamburger op een bedje van kort gestoofde spinazie, een heerlijk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlBot met een gat erin, zo luidt de letterlijke vertaling van ossobuco. Als hoofdingrediënt voor dit Milanese gerecht worden kalfsschenkels gebruikt. Deze[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo ossenhaas, schoon 250 gram shi itake (125 gram voor de risotto) 250 gram oesterzwammen (125 gram voor de risotto) 3 sjalotjes 3 pakjes[...]
Bron: smulweb.nl