Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlNa de kaasfondue van gister heb ik vandaag zó trek in een sappige steak! 'Helaas' eten wij vandaag patat omdat de zwemles van zoonlief eet- en kooktechnisch[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 500 g sperziebonen 70 g boter 1 bakje cherry tomaten ((250 g), gehalveerd) 1 ei 1 zakje krispi (citroen & dille[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g varkensfricandeau (of -filet) zout en peper 1 kleine appel 10 gewelde pruimen zonder pit (zakje a 250 g) 1 el citroensap 40 g boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g zachte boter ½ citroen zout 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 100 g doperwten (diepvries) (pak à 350 g) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 grote kruimig kokende aardappel (in blokjes van 1 cm) 300 g rundergehakt 1 kleine ui (fijngeraspt) 1 eetlepel slagroom 2 eetlepels verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 2 slavinken 350 g bloemkool & broccoli 1 el amandelschaafsel 1 zakje aardappelpuree 2 el verse dille 1 el Limburgse mosterd zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakken aardappelen (pondje kriel, a 500 g) 75 g boter 2 x 2 stuks ribkarbonades 700 g prei (in lange brede repen) 1 ui (in dunne ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 175 g boter (op kamertemperatuur) 1 bakje dille ((15 g), blaadjes fijngesneden) 1 bakje platte peterselie ((20 g),[...]
Bron: ah.nl