Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 6 personen Bestel bij uw slager een mooie verse lamsbout van ca. 2 kilo. 75 gr. roomboter ca. 6 eetl.olijfolie 10 sjalotten 6 teentjes knoflook ca. 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade en vlees: 500 gr varkenshaas, in kleine blokjes gesneden 4 el sojasaus 4 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *500 gr runderfilet of een lendestuk, 30 min. in het vriesvak, overdwars in dunne plakjes*100 gr komkommer, fijne jullienereepjes, als[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 50 g groene linzen 1½ el zonnebloemolie 4 sjalotjes, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 450 g kalkoengehakt 125 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 700 gr biefstuk of malse steak Voor de marinade: 4 tenen knoflook, gehakt 1 rawit of stukje chilipeper 2 el sojasaus 1 el vers limoensap 2 à 3 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 900 g aardappelpartjes 200 g verse doperwten (koelvers) 350 g haricots verts 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 sjalot 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de marinade en vlees: 500 gr varkenshaas, in kleine blokjes gesneden 4 el sojasaus 4 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 beenhammetjes 1 liter groente-of kippenbouillon 2 borrelglazen Amerikaanse (bourbon) whiskey 8 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (in blokken van 2x2cm) (versgemalen) peper en zout 50 gr boter 2 sjalotjes (gesnipperd) 1 Spaans pepertje (fijngesneden)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 eetlepels olijfolie 2 sjalotten (fijngesneden) 2 schaaltjes lamsstooflapjes ((a 300 g), in grove dobbelstenen) 1 theelepel gemalen komijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g witte bonen (pak a 500 g) 1 sjalot (in stukken) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 2 schaaltjes lamsracks (a ca. 400 g) 12 snijbonen 16[...]
Bron: ah.nlScaloppine di maiale all'arancia Dit is weer zo'n simpel Italiaans gerecht, gemakkelijk en snel te maken en heel apart en lekker door de sinaasappel.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTijdens mijn vakantie in Ierland heb ik het genoegen gehad regelmatig in een pub te eten. De ambiance was overal fantastisch en gezelligheid alom. De Ieren[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl