Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 1 varkensrollade (500 g) 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 goudreinetten (geschild) 2 appels (Granny Smith, geschild) 4 el rozijnen 3[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 18 150 gr rozijnen 350 ml sinaasappelsap, verdeeld 250 gr gehakte selderij 1 grote ui, in stukjes gesneden 225 gr boter, verdeeld[...]
Bron: allrecipes.nlAls ik niet zo veel tijd heb, kies ik altijd voor gebakjes of chocolaatjes die zonder bakken te maken zijn. Deze chocolade worst is te maken in 15 minuten en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comvoor 4 personen 1 kip (of 100gram kipfilet p.p) boter zout en peper 2 flinke uien flinke teen knoflook 1 el. kerry 3 thl. bruine suiker 4 verse tomaten (of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 8 kipkarbonades (afhankelijk van het gewicht) olie of boter om af te bakken zout en versgemalen peper Voor de caponata: 3 eetl. rozijnen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 fazant (ca. 1200 g, poelier) 75 g boter ½ ui ½ rode peper 1½ tomaat 50 g blanke amandelen 1 teen knoflook 25 g rozijnen 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 romatomaten 4 tenen knoflook 1 kg kippenpoten zonder rugstuk 80 g boter (op kamertemperatuur) 90 g geroosterde amandelen 2 el[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl