Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
voor 4 personen 1 flinke kalkoenfilet 1 flesje Barbar bier 4 zilveruitjes met groen fijngesnipperd 2 teentjes knoflook fijngesnipperd wat vers gesneden[...]
Bron: smulweb.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein[...]
Bron: smulweb.nlHoi hoi! Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor een kerstmaal. Ik had onwijs veel zin in biefstuk, maar had geen geld meer op m'n rekening. Of nouja, nog[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlPasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekker winterse stamppot die in een half uurtje op tafel staat. Het recept komt uit de Hallo Jumbo, die het weer in samenwerking met 24Kitchen heeft[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comDe uitgave Proef van mijn slager blader ik altijd met veel plezier door. Vaak kom ik bekende recepten tegen, maar dan net even iets anders gemaakt. Zo ook met[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten 1 kg varkensfiletrollade 250 g magere spekreepjes (duopak) 2 takjes rozemarijn 50 g boter 3 el Maestrichter fruitstroop (pot) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 (scharrel)varkensschnitzels (a ca. 100 g) 1 zakje varkensvleeskruiden (Biologisch, 10 g) 700 g witlof 50 g boter of margarine 3 appels[...]
Bron: ah.nl