Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties: 10 4 laurierbladeren 12 kruidnagels 7 foelieblaadjes 2 teentjes knoflook 55 gr bruine suiker 30 gr salpeter (optioneel) 450 gr zout[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb voor dit recept zelf een bouillon getrokken. Door een halve kip op te zetten met prei, wortel, venkel, steranijs, foelie, peterselie, zout en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlHet gerecht voor 2 personen Ingrediënten voor 4 personen: 2 varkenshaasjes kruidenroomkaas Voor de marinade: 500 milliliter rode wijn of 500 milliliter witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl. Konijn met Uienchutney Ingredienten 4 tam konijnenbouten peper, zout een stukje foelie tijm 200 gram boter 4 kopjes rijst 6 ½ kopjes bouillon 1 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlLekkere gekruide kip op de BBQ Gisteren hebben we kip op de BBQ geroosterd en met allerlei groenten in een kleine tortilla opgerold. Dat was zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNu ik al bijna 20 jaar m'n eigen potje kook heb ik de meeste recepten aardig onder de knie. Natuurlijk leer je steeds bij, zeker wat betreft 'vreemde keukens',[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKipfilet Agnès Sorel De Fransen zijn een eigenzinnig en chauvinistisch volk, dat weten we. En kom ze niet aan hun tradities en 'verworven rechten', want dan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nl500 g kinnenbakspek 2 kilo mager varkensvlees 2,5 meter varkensdarm, 32/35, schoongemaakt (circa 1 meter per kilo) KRUIDEN 30 g nitrietzout (ook salpeter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets stukje foelie 1 kippenbouillontablet zout, peper 1 limoen of kleine citroen 2 eetlepels peterselie 2 eetlepels boter` ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 225 gram half-om-halfgehakt, - 225 gram rundergehakt, - 2 sneetjes oud witbrood, - 4 eetlepel melk, - 1 ei, - 1 ui, - zout, - 1,5 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetl. bloem flink snufje paprikapoeder en/of foelie zout en peper 4 kipfilets (ca. 125 g per stuk) 50 g amandelschaafsel 2[...]
Bron: allrecipes.nl