vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder biefstuk sjalot

Gevonden 51 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Varkenshaas gevuld met pruimen in[...]

2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl

Boeuf en daube

Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Konijn met pruimen

Het is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
Beef Wellington

Er bestaan verschillende recepten voor Beef Wellington, maar de basis is overal hetzelfde: een stuk tournedos (ossenhaas) wordt verpakt in bladerdeeg en in de[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Exclusieve BOEUF STROGANOFF. Leuk voor de[...]

1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]

Bron: smulweb.nl
Meatloaf met een lekkere glazuur bovenlaag

voor 4 personen VOOR MEATLOAF: 500 g mager rundergehakt 2 sneden volkoren brood in melk geweekt en fijn gemaakt olijfolie 1 ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Fazant met cognac

1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofde kip in knoflooksaus uit Spanje

voor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Fazant `fine champagne`

voor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]

Bron: smulweb.nl
Klassieke Franse Boeuf bourguignon in[...]

voor 4 personen 1 kg magere riblappen, in blokken 250 gr. zilveruitjes 4 teentjes knoflook, fijn 250 gr. gerookte magere spekreepjes 1 grote winterwortel in[...]

Bron: smulweb.nl
Exclusieve BOEUF STROGANOFF. Leuk voor de[...]

1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]

Bron: smulweb.nl
Chocolade 'salami'

Ingrediënten Porties : 24 90 gr rozijnen 4 eetlepels cognac, in gedeelten 400 gr maria biscuits 150 gr geblancheerde amandelen 375 gr boter, gesmolten[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsvlees met paddestoelensaus

Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]

Bron: ah.nl
Pepersteak met pecannoten

Ingrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Fazant met cognac

1 dl Cognac 2 fazanten 4 kleine appels 3 dl room boter suiker tuinkers Bereidingswijze Braad de fazanten aan in de boter langs alle kanten en laat verder[...]

Bron: smulweb.nl
Kalfslever

Ingrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensvlees met cognac

Ingrediënten Porties : 2 1 varkensfilet 2 eetlepels sultana-rozijnen cognac 1 volle eetlepel geschaafde amandelen kruiden klontje boter Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfricandeau op Normandische wijze

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofpot met rode wijn en kruiden

voor 6 personen 750 g runderlappen 75 g in blokjes gesneden vet gerookt spek 2 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1 schoongemaakte en kleingesneden ui 2[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensfilet met pancetta en appel

Ingrediënten 700 g varkensfilet (1 stuk) 1 eetlepel gedroogde salie 2 stevige appels (geschild en in parten) 1 pakje pancetta (Italiaanse bacon) 2[...]

Bron: ah.nl
Lamskoteletjes in Mosterdsaus

voor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Eendenborst

Ingrediënten 4 sinaasappels (schoongeboend) 250 ml gevogeltefond (pot 380 ml) 6 eendenborstfilets (a 200 g) 2 el zwarte peperkorrels 30 ml cognac[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy