Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: 1 eendenborst (Magret de canard) van 400 g Marinade: 1 theelepel vijf kruiden poeder 1 eetlepel lichte sojasaus 1 eetlepel honing[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 225 gr varkensfiletlapjes 1 dl kippenbouillon 225 gr broccoli plakje verse gember 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen sojasaus pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKarbonades uit Shanghai Ingrediënten: 4 schouderkarbonaden zonder bot 1 lente-ui of stukje prei 2 plakjes verse gember sojasaus Chinese kookwijn of pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe krijgen het al druk genoeg met de Kerstmaaltijd. Dus nu een heel makkelijk en smakelijk recept, 10 minuten werk en 2 uur stoven, en wat over is vriezen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijk recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMorgen is het kroningsdag, dus gaan we aan koken geen tijd besteden. Koop voor een paar tientjes een slowcooker bij de Kijkshop en haal 1,5 kilo spareribs of[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeetje omslachtig, maar wel lekker en heel zacht. Ingrediënten: 600 gr speklap 2 lente-uien 2 plakjes verse gember sojasaus medium sherry of rijstwijn 3 dl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten vlees: 450 mals ontbeend lamsvlees in stukjes 1 eiwit 2 t. gesneden knoflook 1,5 tl vijfkruidenpoeder 1 cm dungesneden gember 1 tl maizena 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStom, toen ik ze al op had, bedacht ik dat ik er nog geen foto van gemaakt had. Dan maar één van internet geplukt. Recept van de video[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel makkelijk en lekker recept van de Dumpling Sisters. Ingrediënten: 550 gr speklapjes in stukjes van 5 cm gesneden 1 el maizena of aardappelmeel 1 tl[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl10 minuten voorbereiding en 10 minuten bakken, in 20 minuten op tafel. De Japanse naam is Shogayaki. In plaats van speklapjes kun je dungesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl