Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 912 recepten
Ingrediënten 2 stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout en peper 75 g boter 2 uien (in grove stukken) 1 grote appel (in kleine blokjes) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nl500 gram lamsgehakt, 42.5 koftekruiden van Knorr uit een zakje, 1 theeglas water, 2 el olijfolie,voor de saus; 2 tenen knoflook, 2 rode uien, 2 puntpaprika`s,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 5 eetlepels boter of margarine 4 rundervinken (a ca. 100 g) 2 zakken minikrieltjes (a 450 g) 2 rode uien 1 pak roerbakgroente (Franse,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g rijst (wit (zak a 1 kg)) 1 zak gebroken sperziebonen (500 g) 1 schaal runder (filetlapjes a la minute (ca. 300 g)) 2 eetlepels olie 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 Eendenborstfilet (zonder vel) van circa 200-220 gram per stuk Olijfolie ½ theelepel zout ¼ theelepel witte peper ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborsten 2 eetlepels klein gesnipperde uien 2 gedroogde peren (klein snijden) 4 gedroogde abrikozen (klein snijden) 2[...]
Bron: allrecipes.nl2 varkenshazen, 12 gedroogde pruimen zonder pit, 2 appels, ongeschild in partjes, 2 rode uien, in partjes, 2 tl fijne tafelsuiker, 1,25 dl slagroom, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 300 gram kalfslever, in dobbelsteenjes 1 kleine ui, fijn gesnipperd 50 gram gerookt spek 2cl cognac rozemarijn peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nl