Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
voor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het Kipmengsel: * 500 gr. Kipfilet * 1 (rode) Ui * 2 teentjes Knoflook * 5 eetlepels Ketjap Manis * 2 eetlepels Sojasaus * 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 2 tenen knoflook, fijngehakt 4 kipfilets 475 ml kippenbouillon 120 ml rode wijn 2 eetlepels gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlBlogger laat op dit moment niet toe dat ik foto's upload. Komt mooi uit, want ik ben helemaal vergeten een foto van dit gerecht te maken ;-). Kipfilet met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comTessa, mijn dochter, riep toen ik dit gerecht op tafel zette direct uit "mam, heb je dat recept van een Australische website? Dit gerecht serveren ze namelijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIs het huis schoonmaken leuk? Op vrijdag starten we meestal met het schoonmaken van ons huis. De kranten berichten deze week over de mening van de Nederlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlThe day after the day after. Ik moet zeggen dat de kalkoen me nog niet tegenstaat, het is meer de citroen marinade die mijn neus steeds minder tolereert. Dus[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl