Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Het gebeurt niet vaak, maar Meneer kwam met een recept aan. Dít moesten we echt eens maken! Toen hij na een week vroeg waar het toch bleef, besloot ik het voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 2 uien 4 konijnenachterbouten peper, zout 300 gr. sjalotjes 2 teentjes knoflook 4 el. olijfolie 5 kruidnagels 2 kaneelstokjes 3[...]
Bron: smulweb.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 150 g boter 100 g suiker 2 eetlepels verse tijm (blaadjes) 12 kleine uien (gepeld en gehalveerd) 1 pot wildfond (380 ml) 4 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ konijn (ca. 1200 g) zout en versgemalen peper 4 uien 2 teentjes knoflook 1 winterwortel ½ bakje kastanjechampignons (a 250 g) 50[...]
Bron: ah.nlVlees laat zich niet zo makkelijk fotograferen, maar geloof mij: het was echt heel lekker. Een rollade is al gauw te groot voor 2 personen, dus we hebben de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 750 g. runderlappen, in blokjes 2 uien, in ringen 4 tenen knoflook, fijngehakt 1 groenepaprika, in grove stukken 1/2 pakje gezeefde tomaten 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hertenbiefstukjes, 3 dl port, boter, 2 el honing, zout en peper, kastanjechampignons of een ander soort, 1 ui fijngemaakt Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderriblappan (in blokjes) 2 grote uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 1 el paprikapoeder pikant 2 el tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nl