Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 87 recepten
voor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMmm, lekkere stoofpot! Kan niet? Hoezo? Is het zomer dan? Nou ja, zo erg is het ook weer niet, qua zomer; maar zo'n stoofpot smaakt mij altijd wel. En de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: - 600-750 g doorregen runderlappen - 1 groentebouillonblokje - 2 uien, grof gehakt - 1 klein blikje tomatenpuree - scheut ketjap - 3[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 2 personen 2 kipfilets (1 filet = 2 borsten) 4 dl kippenbouillon 3 sjalotten 1 bussel dragon 1 eetlepel mosterd een scheutje droge scherry een scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje konij in delen zout peper 1 ui 1/4 groen kooltje 50 g boter 2 laurierbladen 2 tenen knoflook 4 el pittige gele mosterd 1/2 l droge[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo doorregen runderlappen, in stukjes 3 middelgrote uien, gesnipperd 2 wortels 1 bakje champignons 1 rundvlees[...]
Bron: allrecipes.nlAls je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]
Bron: allrecipes.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram sucadelappen (rundvlees) 3 uien, kleingesneden 1 teentje knoflook mespuntje sambal 1 eetlepet ketchup 2 eetl bloem 1 flesje bruin[...]
Bron: smulweb.nl