Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 Marinade 2 eetlepels originele HP saus 2 eetlepels knoflookpoeder 3 eetlepels zwarte peper 2 eetlepels maïzena 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Cranberryvulling 100 gram gedroogde cranberry's 480 ml kokend water 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-2 eetl. olie; 6 saucijsjes; 6 reepjes ontbijtspek; 4 sjalotjes in vieren gesneden; 2 teentjes knoflook, geplet; 1 theel. smoked paprika; 1[...]
Bron: smulweb.nlSimpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIn de Oostenrijkse supermarkt zie ik altijd veel soorten worst liggen. Het recept Ragù met penne en worst leek dan ook snel ingekocht. In dit recept wordt het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlVorige week waren we op vakantie in Zuid-Engeland en ik kon het natuurlijk niet laten om een kooktijdschrift op de kop te tikken. Op de voorkant van GoodFood[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1 Rosbief van ca. 800 gr 250 g Sjalotjes Zout, versgemalen peper 100 g Boter 3 El olijfolie 2 Takjes rozemarijn 2 Takjes tijm 1 El bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hertenbiefstukken van 150 gram per stuk - versgemalen peper - 2 eetlepels arachideolie - zout. Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda[...]
Bron: smulweb.nl