Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen SOUVLAKI: 600 g varkenshaas, laurierbladen, marinade: 2 el olijfolie, sap van een halve citroen, 1 el fijngeknipte verse munt, 1/2 el verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht werd vroeger bij mij thuis met enige regelmaat gegeten en ik ben er altijd dol op geweest. Er was niet echt een vast recept, dus ik ben zelf wat[...]
Bron: puurjulia.blogspot.comIngrediënten 15 g dille (bakje) 20 g platte peterselie (bakje ) 400 g half-om-halfgehakt 1 ei 50 g gebakken uitjes (bakje) 4 witte bollen met sesam 75 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 duopak krieltjes (700 g) zout en peper ½ komkommer (biologisch) 2 teentjes knoflook (biologisch) 1½ dl milde yoghurt[...]
Bron: ah.nlOh my ... wat houd ik toch van zoete aardappel. Het staat voor mij gelijk aan comfort en maakt het daarom ultiem comfort food . Meestal rooster ik ze in de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlSouvlaki Kip Salade Ingredienten: Kip souvlakispiezen (warm) 6 cups sla (in reepjes gesneden) 2 grote tomaten (in grote blokjes) grote komkommer (in grote[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 1/2 dl volle yoghurt 2 el mayonaise 1 teentje knoflook, gepeld 3 el fijngehakte dille 2 rode uien, in ringen 2 1/2 el olijfolie traditioneel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 citroenen - 1 mok couscous - 2 mokken kokend water - (zee)zout - 2 kippenborstfilets - zwarte peper - 1 theelepel piment - gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl