Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 8 teentjes knoflook 3 eetlepels rode wijn 1 pot vleesfond 2 French lamsracks zout peper 2 eetlepel olijfolie 2 eetlepels boter of margarine[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo sucade- of riblappen 3 teentjes knoflook (fijn) 3 laurierblaadjes Zeezout Zwarte peper 2 t knoflookpoeder 750 ml droge rode wijn 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250-300 gram kipfilet (scharrelkip) 2 aardappelen (ongeveer 150 gram) 1/2 ui 4 tenen knoflook 1 handvol korianderblad 400 ml kokosmelk (uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250-300 gram kipfilet (scharrelkip) 2 aardappelen (ongeveer 150 gram) 1/2 ui 4 tenen knoflook 1 handvol korianderblad 400 ml kokosmelk (uit[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 500 gr. lamsborst 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 2 eetlepels bloem 3 dl. bruin bier (oud bruin) 3 dl. runderbouillon 3 eetlepels appelazijn[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 zak worteltjes & peultjes (350 g) 1 pak aardappelpuree (met olijfolie, 450 g) 1 schaaltje biefstuk (a 2 stuks) 1 bakje cherrytomaatjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel (500 g), schoongeboend) 3 el olijfolie 2 el azijn 2 x 300 g sperziebonen 1 blik linzen ((310 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 75 g ambachtelijk gerookt ontbijtspek 8 takjes rozemarijn (rozemarijn, of 4 grotere takjes) 4 el olijfolie 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 zak aardappelschijfjes (600 g, diepvries) 2 tl paprikapoeder 4 Gelderse rookworsten (2 zakken a 2 x 100 g) 2 rode uien (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 80 g boter 1 el olijfolie 400 g kipfilet 1 tl gedroogde rozemarijn 1 teen knoflook (geperst) 1 duopak spekreepjes (200 g, biologisch) 1 pak[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlWecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl