Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 286 recepten
voor 4 personen 600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg hachee vlees 2 kg schouderkarbonade 8 grote uien 1 knolselderij 3 grote winterwortelen 3 knoflooktenen 8 grote augurken 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 675 gr lamskarbonade 2 lamsnieren, gesneden 1 grote ui, gepeld en gesneden 1 theelepel kerriepoeder (optioneel) 1 blokje[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger thuis aten wij regelmatig rundergoulash uit blik (daar moet ik nu toch niet meer aan denken). Later heb ik vaak goulashsoep gegeten tijdens mijn[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr blokjes varkensvlees 2 aardappelen geschild en in stukken gesneden 4 middelgrote of 6 vrij kleine uien geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 800 g aardappelen (pommonde fine (zak 2 1/2 kg)) 4 el olie 1 teen knoflook (grof gesneden) 1 schaal runder filetlapjes (gemarineerd a la[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak aardappelpartjes (450 g) 4 appels (Elstar) 1/2 pot cranberrycompote (pot a 350 g) 500 g gebroken[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 dunne rosbieflapjes of bieflapjes van elk plm. 125 gram 2 middelgrote uien peper, zout paprikapoeder 2 eetlepels zonnebloemolie om te bakken[...]
Bron: smulweb.nl