Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Als je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlJachtschotel bevat het woorddeel “jacht”. Wat voor een jacht hier oorspronkelijk mee bedoeld wordt is niet duidelijk. Het kan duiden op het jagen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit recept gaat al jaren mee! Het maakt een schnitzel net dat beetje meer af :-). Ik heb het recept ooit eens op smulweb gevonden, en het was hier onmiddellijk[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlEen schandalig lekker, en schandalig vergeten, receptje. Dit maakte ik vroeger wel eens voor mijn ouders klaar. Het is ook zó makkelijk. En nog lekkerder dan[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje witbrood (korsten verwijderd) 4 eetlepels melk 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 2 Taggia-olijven (fijngehakt) 75 g grano padano[...]
Bron: ah.nlAls ik in de keuken sta, verzin ik iets nieuws terplekke. Zo ook met dit recept. Ik had schnitzel als vlees, maar dat vond ik een beetje saai. Nou kan je veel[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlIn de moestuin staan verschillende soorten uien. De namen ben ik al vergeten maar het zijn spierwitte, de bekende gele (vroeg en laat ras), sjalotten en rode[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVolgens de Jumbo is dit een voorgerecht, maar met geroosterde groenten erbij heb je ook een heerlijk hoofdgerecht. Zeker na een fietstocht van 106 km die we[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen 400 gr boerenkool 1 kruidenbouillonblokje volle melk roomboter 2 el grove mosterd (versgemalen)p&z 2 el olijfolie 1[...]
Bron: smulweb.nl