Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 middelgrote bol knoflook 1 eetl olijfolie 675g kogelbiefstuk zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 50g boter 1/2 bosje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1.2 kg ossenhaas 2 el zachte boter 2 el boter 1 fijngehakte ui 50 gr champignons in plakjes 50 gr varkensleverpaté 2 el zachte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 650 gr biefstuk of entrecote Voor de saus 50 gr boter 1 sjalot, fijn gesnipperd 4 portobello champignons, in plakjes 375 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlBiefstuk 150 tot 200 gr Rode wijn, flinke scheut sjalotje, 1 of een ander ui knoflook, 1 of 2 teentjes kappertjes, 1 eetlepel Balsamico azijn, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl