Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
De post van mossels viel gisteren blijkbaar in de smaak, heb ze dan maar nog eens op die manier gegeten! Maar vandaag gaan we een kalkoenlapje te lijf met[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEen heerlijk gerecht uit Ottolenghi . 4 kipkarbonades, 2 grof gesneden uien, (evt. wat saffraandraadjes), 4 el olijfolie, 1 tl djahe, 1 tl kaneel, sap van 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 300 g mienestjes 2 tenen knoflook 300 g kipdijfilet 3 el wokolie (AH) 2 tl 5-kruidenpoeder (Verstegen) ½ el honing 4 el oestersaus (AH)[...]
Bron: ah.nlZo halverwege januari schijnt men het meest last van depressieve gevoelens te hebben. De goede voornemens zijn dan (weer) niet gelukt en er ligt nog een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAppelcrumble?!Dat is toch een nagerecht? Jazeker, met een bolletje ijs of een flinke klodder crème fraîche zou de crumble het ook heel goed doen als nagerecht.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 4 eendenborsten, herfstsalade, 2 struikjes witlof, 300gr rookspek, pistache noten, pijnboompitten,hazelnoten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g groene asperges 150 g rosbief (vleeswaren) zout en versgemalen peper 50 g pistachenoten, gepeld 40 g veldsla of jonge bladsla voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 eendenborsten, herfstsalade, 2 struikjes witlof, 300gr rookspek, pistache noten, pijnboompitten,hazelnoten,[...]
Bron: smulweb.nl