Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 sjalotje 0.5 rode peper of naar smaak 400 g rundergehakt 1 ei 100 g paneermeel zonnebloemolie 1 teentje knoflook 50 ml water 1 el mosterd 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had geen idee hoe het zou worden, kip met het zoete van clementines, het anijsachtige van venkel en ouzo en de scherpe smaak van mosterd. Het was dat het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip Kerrie uit Sri Lanka Van Sin, onze gids in Sri Lanka, leerde ik dat als je kip in stukken snijd en goed insmeert met kurkuma - andere namen zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 enkele kipfilets, ongeveer 700 gram zout en peper 1 grote maiskolf 1 el boter 3 el fijngesneden sjalotjes 60 ml droge witte wijn 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 (biologische varkens-) karbonades van 225 - 250 gr per stuk 275 ml droge vermouth 250 gr slagroom 3 tl Dijonmosterd 2-3 el kappertjes in het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snel receptje, een kwartier werk of zo. Ingrediënten voor 4 personen: 4 enkele kipfilets 2 eetlepels grove mosterd 2 bollen mozzarella (gehalveerd) 1 takje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe recepten van Diana Henry zijn altijd eenvoudig te maken en erg lekker. Dit is een recept uit haar boek Simple Suppers. Ingrediënten: 8 liefst dikke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: • 400 g gemengd gehakt • ½ tl gemalen kruidnagel • 1 tl gerookte-paprikapoeder • 1 bosje platte peterselie,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSinds ik deze gehaktballen in het jaar ??? maakte (de prijs per persoon was € 1,40) is dit men standaard recept. Met half om half gehakt kan het ook. Dat[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl