Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1kilo rundvlees 1,5 fijngehakte uien 2 teentjes knoflook 2 theelepels djinten (komijnzaad) 2 theelepels ketoembar (koriander zaad) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 grote biologische of scharrelkip in 4 stukken - 2 uien, grof gesneden - 4 el olijfolie - 1 tl gemberpoeder - 1 tl kaneel - een flinke snuf[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com1 kg kipstukken, 4 el olie, 1 grote ui in vieren, 2 teentjes knoflook, stukje gember (1 cm), 1/2 tl kurkuma, 1 tl chilipoeder, 2 tl gemalen koriander, 0,5 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 teen knoflook (geperst) 1 tl gemalen kaneel 4 el olijfolie 2 x 2 kippenpoten (zonder rugstuk) 300 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rib- of haaskarbonades 25 g boter 1 blik ananasstukjes op eigen sap (227 g) 1 gele paprika (in stukjes) ½ eetlepel milde kerriepoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el pijnboompitten (bakje 100 g) 2 sneetjes suikerbrood (van 1 cm dik) 100 ml volle melk 2 eieren (losgeklopt) 500 g rundergehakt 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 400 g rundergehakt 1 pak mix voor Zuidafrikaanse bobotie (2 zakjes) 250 ml kraanwater 125 ml sour cream 75 g ongezouten[...]
Bron: ah.nlIk maak regelmatig Indonesische rendang. Ik gebruik daarvoor een bij de Toko gekochte boemboe. Ik heb wel eens gekeken of ik een eigen rendang-kruidenmix kon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Het is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer thuis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag een hoofdgerecht in de serie #kerst15... een klassieker die ik van thuis uit mee kreeg en zelf verder uitbouwde... maar de basis... varkensvlees,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlSindskort maak ik zelf kipgehakt. Echt super makkelijk en zoveel lekkerder! Ik koop kippendijfilet en maal dit in de keukenmachine tot gehakt. Ik houd van[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen -1 Fazant ca. 1000 g. -250 g Muskaat druiven -200 g bardeer spek -1 tl. nootmuskaat -2 tl. tijm -zout en peper -1 glas witte port -1 glas[...]
Bron: smulweb.nl