Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Curry... Nog geen 10 jaar geleden zou ik bij dit woord gedacht hebben aan 'currysaus', de saus die je bij de snackbar over je frikadel speciaal krijgt...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKip Korma is een Indiaas gerecht maar het is inmiddels ook in ons koude kikkerlandje al aardig ingeburgerd. Om dit recept te bereiden heb je een aantal[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOnlangs waren bij de Lidl de verse kruiden in de aanbieding, en thuis had ik ook nog wat verse kruiden. Ik besloot om kruidengehaktballetjes te maken.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOp de vraag 'Wat zou je kopen als het minder zout zou zijn?' antwoordde een meerderheid met het antwoord: woksauzen! Daarom nog maar weer een lekker wokgerecht[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOp de vraag 'Wat zou je kopen als het minder zout zou zijn?' antwoordde een meerderheid met het antwoord: woksauzen! Daarom nog maar weer een lekker wokgerecht[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus is een van mijn persoonlijke toppertjes! Heerlijk van smaak en lekker pittig, Lekker bij speklapjes, maar ook bij een gehaktbal of schnitzel.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet eten van spareribs is voor sommige mensen bijna een sport geworden. In een steakhouse kun je vaak 'onbeperkt spareribs' eten. Waarom is dat nou nooit met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl