Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ik ben echt een zomermens, ik ga echt voor zon en warmte. Toch heeft de herfst ook zijn mooie kanten, zoals al het fruit dat rijp is, de prachtige kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlDit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of anders stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of ander stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlOesterzwammen Grappig hoe bepaalde zaken soms ineens samenkomen. Al jaren was dit recept ergens in mijn hersenkronkels opgeslagen. Ik kon alleen mijn notities[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAlbondigas (Gehaktballetjes in Tomatensaus) De oerhollandse gehaktbal in een iets ander jasje. Lekker met pasta, maar op een broodje of als borrelhapje of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSinds een jaar probeer ik in ieder geval één keer per week vegetarisch te koken. Nou is het natuurlijk makkelijk om recepten te maken zonder vlees of vis, maar[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 2 x 500 g rib-runderlappen (in stukken) 2 el bloem 50 g boter 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el azijn 1 kg[...]
Bron: ah.nl