Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 varkenshaasjes 3 eetlepels olie of vloeibaar bakvet 4 rode puntpaprika`s, in reepjes 1 teen knoflook 50 gram cashewnoten 100 ml kokosmelk 2[...]
Bron: smulweb.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 geroosterde paprika's (pot a 465 g) 50 g chorizoworst (stukje) 3 eetlepels fijngehakte peterselie (vers of diepvries) 2 varkenshaasjes 12[...]
Bron: ah.nlDit recept vond ik een aantal maanden geleden op Lekker en Simpel . Ik heb het inmiddels al een paar keer gemaakt en het valt steeds weer goed in de smaak bij[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlVarkenshaas met champignons en salade Hoofdgerecht, 4 personen, eigen recept Ingredienten: - 300-350 gr zilvervliesrijst - 2 varkenshaasjes à ca. 300 gr - 1/2[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIn de koelkast had ik nog een mooi stuk varkenshaas liggen. Die zou ik morgen gaan bereiden, bedacht ik me gisteravond in bed. Maar hoe? Ik had in de kast ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlEn deze had u nog van mij te goed na het recept voor Indonesische sperziebonen met tempeh uit het vorige blog. Indonesische kip in ketjapsaus recept als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl