Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Pas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlToen wij nog thuis woonden, aten wij vaak Knorr Wereldgerechten. Eerlijk is eerlijk, toen vonden we deze ook wel lekker. Dat is ook niet zo vreemd als je je[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlWij eten veel en vaak rijst, dus ik kook meestal 5 kopjes rijst per keer. Het restje gooi ik nooit weg. Deze rijst heb ik al een paar dagen geleden gekookt. De[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nl"Kai Phad Med Ma Muang" Ik heb de hoeveelheid van de sauzen er niet bijgezet want het is moeilijk om te meten. Lekker of niet, het hangt echt van je smaak af.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlLaatst zijn we binnen het gezin heerlijk verrast door mijn man die voor ons ging koken! Hij maakte Surinaamse kip met boontjes en rijst, en het was geweldig[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 500 g kipkluifjes 95 g boemboe ajam paniki (bakje) 1 el zonnebloemolie 2 el ketjap manis 2 el suiker 300 g witte rijst 600 g sperziebonen 4[...]
Bron: ah.nlWeer zo'n lekker recept de Hairy Bikers: Chicken Provencal. Een slank recept, maar boordevol smaak. Serveer met witte rijst en een salade en je waant je in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTikka masala is een westerse versie van een oorspronkelijk pittig Indiaas gerecht dat bestaat uit gemarineerd vlees, vis of groente dat vervolgens gebakken of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl