Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm 1 theelepel zeezout 2 eetlepels boter 1 groene paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenshaas (ongeveer 120 gr per persoon) zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3 eetlepels bloem, verdeeld 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlOp het afscheidsfeestje van vriendin S. drukte vriendin P. me haar recept in de hand. Met daarbij de complimenten voor mijn weblog. Erg leuk om te horen! En[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com50 g geraspte belegen kaas, 50 g verse roomkaas met kruiden (bijv. Boursin), flink veel grof gemalen peper uit de molen, 2 varkenshaasjes a ca. 250 g, 10[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne kalfslapjes 8 plakken Parmaham Verse salie Boter Zout en peper Cocktailprikkers Bloem Witte wijn op kamertemperatuur Zak verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl