Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 plantaardige olie om te bakken 3 eetlepels curry pasta (bijv. Patak's Rogan Josh) 1 theelepel komijn 1 theelepel koriander 1[...]
Bron: allrecipes.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlHet is weer zaterdag... Geen betere dag voor een healthy 'cheat'. Wie lust er nou geen pizza op zaterdagavond?! Vaak worden ze gegeten in de vroege uurtjes na[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 a 700 gr. rundvlees naar keuze. (suddervlees). 1 teentje knoflook,gesnipperd. 2 uitjes,gesnipperd. pakje boter. 400 ml. bouillon (van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nl