Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Naast mijn enorme kookboekenverzameling is het internet een fijne inspiratiebron voor nieuwe recepten. Een tijdje geleden ontdekte ik het blog van een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels witte bloem zout en peper 6 dikke plakken kalfsschenkel 30 gr boter 2 eetlepels olijfolie 2 uien, grof gesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 rode ui (dun gesneden) zout naar smaak 1 laurierblad 3 eetlepels water, apart te verwerken 1 eetlepel kurkuma[...]
Bron: allrecipes.nlDit recept komt uit het beroemde boek, De kunst van het koken, van Julia Child. Ik moet eerlijk zeggen: een geweldig boek! Zelden heb ik zulke uitgebreide[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of anders stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of ander stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 grote ui 3 rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 60 g blanke amandelen 1 kg konijnenbouten 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g biefstuk 2 eetlepels olie 50 g gerookte spekreepjes 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (gesnipperd) 750 g tomaten ((roma), ontveld[...]
Bron: ah.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 kg sudderlappen of braadlappen boter of margarine, naar smaak water, zoveel als nodig 1 ui, gesnipperd 1 tomaat, in stukjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 3,5 dl droge witte wijn* 2 el cognac* 1 el witte wijnzijn* 4 sjalotjes in plakjes* 4 wortels in plakjes* 1 fijngesneden teentje knoflook* 6[...]
Bron: smulweb.nl