kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | tongfiletrolletjes | pompoensoep met gehakt
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met bouquet garni

Gevonden 21 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsfilet in brickdeeg met tapenade,[...]

Een lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Boeuf à la Bourguignon (comme il faut)

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Gepocheerde kip met seizoensgroenten

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, elk van 125 g 7 dl kippenbouillon 3 eetl. droge sherry of droge witte wijn 1 bouquet garni (peterselie, tijm en[...]

Bron: allrecipes.nl
Christine's Boeuf Bourguignon

Ingrediënten Porties : 8 60 gr boter 200 gr spek, in blokjes gesneden 4 uien, gehakt 2 kg runderstoofvlees 40 gr witte bloem 1 fles rode wijn uit de[...]

Bron: allrecipes.nl
Provencaalse Runderstoofpot

voor 4 personen 3 el olijfolie 115g magere spekblokjes 1kg doorregen runderlappen, in blokjes van 4cm 1 grote ui, gesnipperd 2 (of meer) winterwortels, in[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Ossobuco di Mamma

Als ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Boeuf en daube

Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Frans stoofvlees geweckt ( stoomoven )

Wecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Boeuf en daube

Deze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Boeuf Bourguignon

Het is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Frans stoofvlees geweckt

Wecken schijnt weer populair te zijn. Zelf ben ik tot nu toe nooit verder gekomen dan het maken van pruimenjam en appelstroop . Ik herinner me van vroeger dat[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Stoofschotel van lamsvlees

voor 4 personen 750 gr Lamsnek, 4 middelgrote uien, 4 middelgrote wortelen, 4 meiknolletjes, 8 kleine aardappelen, 2 teentjes knoflook, 6 dl lamsbouillon, 2[...]

Bron: smulweb.nl
Franse kip in wijn

Ingrediënten Porties : 4 12 sjalotjes of kleine uien 1½ el olijfolie met knoflooksmaak 50 g dunne plakjes bakbacon 12 (kastanje)champignons 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoen-kastanjesoep

Ingrediënten Porties : 6 Bouillon 1 karkas van een gebraden kalkoen 1 ui, in vieren gesneden 1 wortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy