Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 50 g boter 1 kleine rode ui (in halve ringen) 1 eetlepel tomatenpuree 1 pot witte bonen (330 g) 1 theelepel tijm 1 zakje gekookte[...]
Bron: ah.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk heb sinds kort weer een abonnement van de Openbare Bibliotheek. De bibliotheek ligt voor mij op korte loopafstand en onlangs helemaal vernieuwd. Ondertussen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 mooie parelhoen,(liefst van het merk Loué)of een grote Loué kip ca.15 sjalotjes 2 - 4 teentjes knoflook grof zeezout, gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 el gekruide bloem (met peper en zout gemengd) 50 gr boter 4 sjalotjes (in ringetjes) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 gekuiste fazant -1 eetlepel cognac -zout en peper -20 g fijn gesneden spek en 2 dunne plakjes spek -2 eetlepels boter -1 ui; 1 wortel;1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 mooie parelhoen,(liefst van het merk Loué)of een grote Loué kip ca.15 sjalotjes 2 - 4 teentjes knoflook grof zeezout, gemalen[...]
Bron: smulweb.nl