Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet 2 tl olijfolie, extra vergine 2 uien, in dikke schijven gesneden 2 paprika's (1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Vleesgerecht:200 gr rundergehakt,zout/peper, 2 mespunten komijn-en knoflookpoeder,1 tl tijm 1 mespunt laurier(gemalen/ of 1 gedroogd blaadje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnzaad (djinten ) * 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnpoeder (djinten ) * 2[...]
Bron: smulweb.nlKofta met quinoa Kofta is een werelds gerecht, maar wat als je het zonder enge E nummers wilt eten met minder zout maar met wel veel kruiden. Zelf maken, even[...]
Bron: jolly-johanna.blogspot.nlIngrediënten 3 uien 20 g peterselie 2 tenen knoflook ½ tl gemalen kaneel 1 tl gemalen komijn (djinten) 300 g rundergehakt 4 el olijfolie 400 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor het hoofdgerecht: 4 kippenpoten> 750 gram chorizo in stukjes van 2 cm> kilo vastkokende aardappelen in stukken> twee gepelde rode uien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui, 2 el knoflook, 2 tl mosterdpoeder, 2 tl paprikapoeder, 2 tl chilipoeder, 2 tl komijn, 2 tl oregano, 1 kopje bruine suiker, 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het hoofdgerecht: 4 kippenpoten> 750 gram chorizo in stukjes van 2 cm> kilo vastkokende aardappelen in stukken> twee gepelde rode uien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 G Gehakt (lamsgehakt, maar H.O.H. kan ook) - 450 G tomaat in blik - 5 EL tomaten ketchup - 1 EL zetmeel of maizena - 1 TL zout - 2 TL[...]
Bron: smulweb.nlIedereen kent het wel, de veelte vette broodjes shoarma bij de lokale afhaal. Vanaf nu heb je daar nooit meer last van, maak je eigen shoarma! Deze shoarma is[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl