Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 theel. komijn 1 theel. korianderzaad 1/2 theel. zwart mosterdzaad 4 kardemompeulen, alleen het zaad 1 theel. venkelzaad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 8 kipfilets, in stukjes van 2,5 cm 1 aubergine, in stukjes van 2,5 cm 2 grote uien, dun gesneden 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr basmati rijst 500 gr half-om-half gehakt of rundergehakt 1 aubergine 6 tenen knoflook 1 kleine ui 2 cm verse gember 1 ei 15 gr verse[...]
Bron: smulweb.nlZomer lijkt geen seizoen voor stoofpotjes, maar dit Spaanse chorizo kikkererwten stoofpotje kan eigenlijk goed in alle seizoenen. Dat kwam goed uit, want ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 aubergine (in de lengte in plakken) 1 courgette (in de lengte in plakken) 4 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl paprikapoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 uien 20 g peterselie 2 tenen knoflook ½ tl gemalen kaneel 1 tl gemalen komijn (djinten) 300 g rundergehakt 4 el olijfolie 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 6 el zonnebloemolie 2 tl gemalen komijn (djinten) ½ tl gemalen kaneel 1 cm verse gember 15 g koriander (bakje) 3 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlAuberginedip, baba ganoush of auberginesalade is één van mijn favoriete dips. Altijd als we bij de Griek uit eten gaan, bestel ik auberginedip. En het grappige[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze tagine was ontzettend lekker. Vooral omdat er aubergine in zat, wat wij erg lekker vinden. Ik gebruikte mijn twee éénpersoons tagines, maar één grote zou[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen tijdje geleden heb ik een prachtig Perzisch kookboek gekocht. Wel in het Engels, dus het kost even wat meer moeite. Omdat het één van mijn favoriete[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGisteren zijn we gaan eten bij Nuance in Duffel. Zeggen dat het top was, is eigenlijk nog het "understatement of the year". Ik heb genoten van de eerste tot de[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl