Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram lamsgehakt, 200 gram rundergehakt, 2 sjalotjes, geraspt, 2 tenen knoflook, 1 tl. kaneelpoeder, 2 tl. koriander, halve tl.[...]
Bron: smulweb.nlSchnitzeltjes met gebakken uien. Jonge kapucijners van Hak. Aardappels uit de oven (eerst even voorgekookt) met olijfolie, rozemarijn, tijm, knoflook en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst: 4 Skewers 1 grote ui, grof gehakt 1 kruidnagel knoflook, gesneden 6 pruimen, gedroogd en klaar om te eten 500 gr lamsgehakt[...]
Bron: allrecipes.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNormaal gesproken eten we meerdere malen per week iets Oosters. Nu ik last heb van mijn maag, is het aantal recepten dat ik kan maken wel erg beperkt. In heel[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCulinair zijn er drie dingen waar ik me op verheug als het najaar zich weer aandient: stoofschotels, wild en pompoenen. In dit recept van Marokkaans rundvlees[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beKeftédes, het is echt niet de eerste keer dat ik deze gehaktballetjes op tafel tover. Een eerste maal heb ik ze gemaakt als onderdeel van de aperitiefhapjes[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is het eerste recept dat ik in mijn tajine maakte en daarna zouden er nog velen volgen. Het makkelijkste van een tajine is, dat je alles erin doet, het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk vindt shoarma heerlijk, maar van kipaltijd erg droog. Daarom heb ik geexperimenteerd met vlees van de poten en dit blijft lekker mals en sappig en heeft ook[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk wou al een tijdje iets maken met polenta. Ik kwam het ingredient tegen in kookboeken en ik zag de chefs ermee in de weer op tv. En ik werd nieuwsgierig. Het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlKofta met quinoa Kofta is een werelds gerecht, maar wat als je het zonder enge E nummers wilt eten met minder zout maar met wel veel kruiden. Zelf maken, even[...]
Bron: jolly-johanna.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 6 el zonnebloemolie 2 tl gemalen komijn (djinten) ½ tl gemalen kaneel 1 cm verse gember 15 g koriander (bakje) 3 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nl