Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]
Bron: ah.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 600 g half om half gehakt 1/4 t nootmuskaat 1/4 t kruidnagelpoeder 1/2 t aromat 1/2 t zout 1/4 t zwarte peper 1-2 ei plakjes belegen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJachtschotel bevat het woorddeel “jacht”. Wat voor een jacht hier oorspronkelijk mee bedoeld wordt is niet duidelijk. Het kan duiden op het jagen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 600 g runderriblappen (op kamertemperatuur) 50 g boter 100 ml wittewijnazijn 100 ml kraanwater (warm) 4 blaadjes laurierblaadjes (zakje) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 (herten)biefstukken (op kamertemperatuur) 4 el olijfolie 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 100 g winterpeen (in dunne plakjes) 1 stengel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rosbief 1 kaneelstokje (van 4 cm) 4 kruidnagels 2 mandarijnen 1 citroen 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes) 1 g nootmuskaat 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak ontpitte pruimen (500 g) 2 el sesamzaad (bakje 100 g) 6 el olijfolie 8 uien (in ringen) 100 g rietsuiker 3 tl gemalen kaneel 1 kg[...]
Bron: ah.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeerlijk deze tijd van het jaar waar alle kookbladen met feestelijke recepten komen. Dit recept komt uit de Allerhande. De kriekenjus smaakt heerlijk bij het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl