Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
voor 4 personen Dry rub 1 el paprikapoeder ½ el komijnzaad 1 el uipoeder 1 el knoflookpoeder 1 tl chilipoeder 1 el oregano 1 el grof zeezout 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nlSimpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 3 personen 600 gram kipfilet 250 gram feta 500 gram tomaten (ongeveer 7 normaal formaat tomaten) 300 gram aubergine (ongeveer één normaal[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Dry rub 1 el paprikapoeder ½ el komijnzaad 1 el uipoeder 1 el knoflookpoeder 1 tl chilipoeder 1 el oregano 1 el grof zeezout 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo kip, in stukken 250-500 ml melk 2 eieren hete pepersaus, zoals Tabasco 250 gr bloem, gezeefd 1 flinke eetlepel zout 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen voor basis tomatensaus 3 e olijfolie 1 grote ui, fijn 1 teentje knoflook, fijn 2 rode pepers, zonder zaden, fijn3 bosuitjes, fijn blokjes[...]
Bron: smulweb.nlDe Griekse keuken lijkt op het eerste gezicht op een grote berg vlees met uien en veel knoflooksaus. Toch kun je als vegetariër nog wel eens je hart ophalen.[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVroeger, in de tijd dat mijn allergie nog niet bestond, was ik dol op spareribs. Verse van de slager en goed gemarineerd, daar kon ik echt van genieten. Helaas[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comIngrediënten 150 ml Italiaanse olijfolie extra vierge 2 el rodewijnazijn 1/2 zakje peterselie ((a 30 g), fijngesneden) 2 tl gedroogde oregano 1 teen[...]
Bron: ah.nlDeze Mexicaanse tinga de pollo is makkelijk te maken en heel anders dan de bekende tortilla's met gehakt. Het 'shredden', het uit elkaar rafelen van de kip met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLigt het aan mij, of zijn het altijd mannen die geen botjes in hun vlees willen? Ik heb er nog nooit een vrouw over horen klagen, maar wel zat mannen die stuk[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVroeger, in de tijd dat mijn allergie nog niet bestond, was ik dol op spareribs. Verse van de slager en goed gemarineerd, daar kon ik echt van genieten. Helaas[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl