Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 4 dikke hertenbiefstukken, elk ca. 125 g 500 g rode kool, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne ringen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr ossenhaas (dik stuk) 6 sjalotten 3 eetlepels dragon (fijn gehakt) 3 eetlepels bladpeterselie (fijn gehakt) 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje[...]
Bron: smulweb.nl1 dl zonnebloemolie * 1 dl olijfolie * 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) * 1/2 el scherpe[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenbouten 1 pakje gerookte spekblokjes 1 rode ui 1 stengel bleekselderij 1 teen knoflook 2 eetlepels olijfolie peper/zout 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 Fazant ca. 1000 g. -250 g Muskaat druiven -200 g bardeer spek -1 tl. nootmuskaat -2 tl. tijm -zout en peper -1 glas witte port -1 glas[...]
Bron: smulweb.nl1 Fazant ca. 1000 gr -250 gr Muskaat druiven -200 gr bardeer spek -1 tl nootmuskaat -2 tl tijm - zout en peper -1 glas witte port -1 glas witte druivensap -1[...]
Bron: smulweb.nl