kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch | chinese kippensoep voorgerecht | appeltaarten weblog | worteltaart pistache
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees met rode peper

Gevonden 48 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

RUNDVLEES UIT HET RIJNLAND

voor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon **

Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl

Biefstukspies met bosui

Ingrediënten 250 g biefstuk 1 eetlepel balsamicoazijn 2 bosuitjes (elk in 4 stukken) 1 rode ui (in 8 partjes) 2 theelepels milde paprikapoeder[...]

Bron: ah.nl
Biefstuk met gegrilde ui

Ingrediënten 600 g Belgische frites (diepvries) 2 theelepels balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie 3-4 eetlepels magere yoghurt 1 zak ijsbergsla met[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met citrussalade

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]

Bron: ah.nl
Beef stroganoff van Jamie Oliver

Weer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]

Bron: pietashapjes.blogspot.nl
Boeuf Bourgignon

Herfst en winter zijn de ideale jaargetijden voor stevige stoofpotjes. In de zomer en lente maken we wel eens lichtere (vaak Oosterse) stoofpotjes, maar zodra[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Konijn met pruimen

Het is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]

Bron: overkoken.blogspot.nl
Gemarineerde rosbief met rode portsaus

Als we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Runderstoofpot van biefstuk

Ingrediënten Porties : 6 1 tl olijfolie, extra vergine 1 kg biefstuk van de rug, circa 7,5 cm dik, zonder vet 2 grote uien, fijngesneden 1 stengel[...]

Bron: allrecipes.nl
Boeuf à la Bourguignonne + tips koken voor[...]

Slim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Biefstuk met paprika uit Peru, de lomo saltado

Lomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Hele ossenhaas met mosterd-mierikswortelroom

voor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]

Bron: smulweb.nl
Hollandse biefstuk van de grill met Chimichurri

voor 2 personen *2,5 dl olijfolie extra vierge *1,5 dl rode wijnazijn *1 rode ui, fijngesneden *2 augurken, fijngesneden *2 teentjes knoflook, fijngesneden *4[...]

Bron: smulweb.nl
Russische steak

voor 4 personen 4 x 150 gram lendenbiefstuk of entrecote, 200 gram champignons, 1 rode paprika, 100 gram margarine of boter, 1 middelgrote zeer fijn[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde biefstuk met tomaten, uien en[...]

Ingrediënten Porties : 4 6 theel. olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 4 dikke ringen van een rode ui (ruim 1 cm dik) 4 grote portobellopaddestoelen,[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundergoulash met kummel

voor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]

Bron: smulweb.nl
Kogelbiefstuk met portjus

Ingrediënten 1 kogelbiefstuk (op kamertemperatuur) 25 g boter 1 doosje magnetronfrites naturel (diepvries, 125 g) 1 sjalot (gesnipperd) 75 ml rode port[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy