Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg runderfilet, in blokjes 1 takje tijm 1 laurierblad 1 takje rozemarijn 1 teentje knoflook plantaardige olie voor de[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 2 zakjes saffraan (a 0.05 g) 2 zakken wokgroenten grofgesneden (a 400 g) 1 pak gele rijst (325 g) 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kopje broodkruim 1 dl droge witte wijn of bouillon 3 teentjes knoflook 1 ei versgemalen peper zout 1 theel. paprikapoeder 1 theel. gehakte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 groot parelhoen, ca. 1 1/2 kg geraspte schil en sap van 1 citroen 1 eetl. vloeibare honing 2 eetl. olijfolie 1/2 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1/2 theelepel gemalen kaneel 1/2 theelepel gemalen gember 1 kg blokjes lamsvlees 1 liter groentebouillon 1 sinaasappel, alleen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr varkensgehakt 400 gr rundergehakt 1 plakje gerookt spek, fijngehakt 2 kruidnagels knoflook, geperst handvol ijsbergsla of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCulinair zijn er drie dingen waar ik me op verheug als het najaar zich weer aandient: stoofschotels, wild en pompoenen. In dit recept van Marokkaans rundvlees[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 uien 5 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie ½ konijn (ca. 800 g) 1 theelepel piment ½ theelepel kruidnagelpoeder 1 theelepel[...]
Bron: ah.nl