Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 g bloemige aardappels, geschild en kleingesneden 4 kleine pastinaken, geschrapt en in lengterichting in vieren 4 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 Bouillon 1 karkas van een gebraden kalkoen 1 ui, in vieren gesneden 1 wortel, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, fijngehakt[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl